Mirë se vini në faqet tona të internetit!

Produkt

Rreth nesh

PROFILI I KOMPANISË

    about us

Beijing Super Q Technology Co., Ltd.

Beijing Super Q Technology Co., Ltd. është një ndërmarrje kombëtare e teknologjisë së lartë dhe ndërmarrje Zhongguancun e teknologjisë së lartë.Ajo ka departamentin e R&D, departamentin e prodhimit dhe departamentin e shitjeve.Që nga themelimi i saj, kompania ka qenë vazhdimisht në zhvillim dhe inovacion, nga rrënjosur thellë në institutet e ndryshme të Akademisë Kineze të Shkencave deri te kompanitë që u shërbejnë në fushën industriale.

Lajme

Non-standard customized – Vacuum Chambers

Të personalizuara jo standarde - Dhomat vakum

Kompania jonë ka pajisje të avancuara prodhimi dhe pajisje testimi, të tilla si përpunimi me precizion ... Kompania jonë ka pajisje të avancuara prodhimi dhe pajisje testimi, të tilla si pajisje përpunimi precize, pajisje saldimi automatike precize...

ZJ Series Roots Vacuum Pump
Kjo seri pompash vakumi të tipit Roots nuk mund të përdoret vetëm.Duhet të përdoret në seri me pompën vakum parafazore për të rritur shpejtësinë e pompimit...
Common connection forms of vacuum valve
1. Lidhja me fllanxha Kjo është forma më e përdorur e lidhjes në valvola.Sipas formës së sipërfaqes së bashkimit, ajo mund të ndahet në...