Wilujeng sumping di situs wéb kami!

produk

Tentang Kami

PROFIL PERUSAHAAN

    about us

Beijing Super Q Téhnologi Co., Ltd.

Beijing Super Q Technology Co., Ltd. nyaéta perusahaan téknologi tinggi nasional sareng perusahaan téknologi tinggi Zhongguancun.Éta ngagaduhan departemén R&D, departemén manufaktur sareng departemén penjualan.Saprak ngadegna, pausahaan geus terus ngembang sarta innovating, ti deeply rooted dina rupa institutes of Chinese Academy of Sciences nepi ka ngalayanan pausahaan dina widang industri.

Warta

Non-standard customized – Vacuum Chambers

Non-standar ngaropéa - Kamar vakum

Perusahaan kami gaduh peralatan manufaktur canggih sareng alat uji, sapertos mesin precision ...Pausahaan kami gaduh peralatan manufaktur canggih sareng alat uji, sapertos alat mesin precision, alat las otomatis precision...

ZJ Series Roots Vacuum Pump
Runtuyan pompa vakum tipe Akar ieu teu tiasa dianggo nyalira.Ieu perlu dipaké dina runtuyan jeung pompa vakum pre-tahap pikeun ngaronjatkeun r ngompa ...
Common connection forms of vacuum valve
1. sambungan Flange Ieu bentuk paling ilahar dipake sambungan di valves.Numutkeun bentuk beungeut gabungan, éta bisa dibagi i ...