Wilujeng sumping di situs wéb kami!

produk

Tentang Kami

PROFIL PERUSAHAAN

    tentang Kami

Beijing Super Q Téhnologi Co., Ltd.

Beijing Super Q Technology Co., Ltd. nyaéta perusahaan téknologi tinggi nasional sareng perusahaan téknologi tinggi Zhongguancun.Éta ngagaduhan departemén R&D, departemén manufaktur sareng departemén penjualan.Saprak ngadegna, pausahaan geus terus ngembang sarta innovating, ti deeply rooted dina rupa institutes of Chinese Academy of Sciences nepi ka ngalayanan pausahaan dina widang industri.

Warta

Nyababkeun Suhu Luhur Pompa Vakum Screw sareng Ukuran Penyejukan

Perusahaan kami ngagaduhan peralatan manufaktur canggih sareng alat uji, sapertos mesin precision ...

Karakteristik pompa molekular sareng ngungkulan umum

Perusahaan kami ngagaduhan peralatan manufaktur canggih sareng alat uji, sapertos mesin precision ...

Klasifikasi pompa vakum

Perusahaan kami ngagaduhan peralatan manufaktur canggih sareng alat uji, sapertos mesin precision ...