Sugeng rawuh ing situs web kita!

produk

Babagan awake dhewe

PROFIL PERUSAHAAN

    about us

Beijing Super Q Technology Co., Ltd.

Beijing Super Q Technology Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi nasional lan perusahaan teknologi tinggi Zhongguancun.Wis departemen R&D, departemen manufaktur lan departemen sales.Wiwit diadegaké, perusahaan wis terus berkembang lan inovasi, saka rumiyin bosok ing macem-macem institut saka Chinese Academy of Sciences kanggo porsi perusahaan ing lapangan industri.

Kabar

Non-standard customized – Vacuum Chambers

Non-standar selaras - Kamar Vakum

Perusahaan kita duwe peralatan manufaktur lan peralatan uji coba sing canggih, kayata mesin presisi ...

ZJ Series Roots Vacuum Pump
Seri pompa vakum jinis Roots iki ora bisa digunakake piyambak.Perlu digunakake ing seri karo pompa vakum pra-tataran kanggo nambah r pumping ...
Common connection forms of vacuum valve
1. Sambungan flange Iki minangka wangun sambungan sing paling umum digunakake ing katup.Miturut wangun lumahing peserta, bisa dipérang dadi ...