Добредојдовте на нашите веб-страници!

Производ

За нас

ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

    about us

Beijing Super Q Technology Co., Ltd.

Beijing Super Q Technology Co., Ltd. е национално претпријатие за висока технологија и претпријатие за висока технологија Zhongguancun.Има оддел за истражување и развој, оддел за производство и оддел за продажба.Од своето основање, компанијата континуирано се развива и иновира, од длабоко вкоренети во различните институти на Кинеската академија на науките до услужни компании во индустриското поле.

Вести

Non-standard customized – Vacuum Chambers

Нестандардно приспособени – Вакуумски комори

Нашата компанија располага со напредна производствена опрема и опрема за тестирање, како што е прецизна обработка ... Нашата компанија има напредна производствена опрема и опрема за тестирање, како што се прецизна опрема за обработка, прецизна опрема за автоматско заварување...

ZJ Series Roots Vacuum Pump
Оваа серија вакуумски пумпи од типот Roots не може да се користи сама.Треба да се користи во серија со вакуумската пумпа пред фаза за да се зголеми пумпањето на...
Common connection forms of vacuum valve
1. Прирабничка врска Ова е најчесто користената форма на поврзување во вентилите.Според обликот на зглобната површина, може да се подели на...