Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Anjeun peryogi bellows?Bellows Super Fleksibel

Bellow vakum mangrupikeun cangkang tubular axisymmetric anu bar beusna bentukna corrugated sareng anu gaduh kabengkokan anu tangtu.Ku sabab kitu eta disebut oge tube fléksibel atawa flexural.Alatan bentuk geometri anak, bellows dina tekenan, gaya axial, gaya transverse jeung momen bending, jsb Ieu mungkin pikeun ngahontal parobahan panjang dina arah axial tina bellows.

vfdf

Elongation tina panjang bellows handapeun aksi gaya tensile.Panjang bellows janten pondok dina aksi komprési.Panjang bellows atawa jumlah bendable ku nilai jeung arah gaya, parameter kinerja bellows jeung faktor séjén pikeun nangtukeun.Mibanda kakuatan tangtu jeung stiffness, tapi ogé ngabogaan kalenturan badag sarta lalawanan kacapean tinggi.Sipat ieu ngajadikeun pipa corrugated boga rentang pisan lega tina aplikasi.

cdsbg

Dinten ieu, abdi hoyong ngenalkeun Anjeun tipe pisan fléksibel tina Hydroforming bellows.Hydroforming nyaéta prosés ngabentuk logam anu ngagunakeun cairan tekanan tinggi.Élastisitas hébat, pitch rupa jeung latihan gelombang jero dijieun kalenturan tinggi, kinerja stabil, Hal ieu dipaké leuwih dina industri vakum.Umumna 0.5m/pc, atawa 1m/pc.

radius bending husus sarta diménsi ditémbongkeun dina diagram di handap.

vfdbgn

Lamun perlu hal Super fléksibel bellows ti nu biasa, leuwih adaptable kana lingkungan instalasi.Hydroforming bellows mangrupakeun pilihan nice.

ea3f7 tambihan


waktos pos: Sep-15-2022