Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

Mafua'aga o le maualuga o le vevela ole siu pamu malūlū ma Fua

1. O le numera o lau ili e laʻititi, ma o le ea voluma e gaosia e laʻititi.
2. E maualalo le saoasaoa o le ili, e laʻititi le mamafa o le matagi ma le ea.
3. O le afi e maualuga le mana ma le maualuga o le taimi nei, e mafua ai le maualuga o le vevela.
4. O le pefu ma le suauu o loʻo faʻapipiʻi i le afi, lea e faʻaitiitia ai le malosi o le vevela ma mafua ai le maualuga o le vevela o meafaigaluega.o le
5. O le voltage o le pasi pasi o loʻo i ai le afi o le 380V.Ona o le pa'ū o le eletise ma le tufatufaina atu o uta le tutusa, o le voltage moni e faʻaaogaina i le afi e naʻo le 365V.O le maualalo o le voltage e mafua ai le tele o le faʻaogaina o le taimi nei.

Siu fa'amama fa'amama fa'amalulu

O le faʻamafanafanaina o le pamu sikulima faʻamau e masani lava mo le maualuga o le vevela i le taimi o le faʻaogaina o le pamu sikuila.Afai o le maualuga o le vevela e tupu i se taimi puupuu, e le o se faafitauli tele, ae e tatau ona lava le gauai atu i le maualuga o le vevela mo se taimi umi.O tulaga maualuga o le vevela umi o le a mafua ai le faaleagaina o vaega uma o le pamu sikulima, ma mafua ai ona soloia le afi i tulaga ogaoga.Seʻi o tatou vaʻavaʻai i metotia faʻapitoa:

1. Tausia le afi mama ma mama, aveese le palapala i luga o le afi i le taimi, ma faʻaleleia le malosi o le vevela o le pamu sikulima.
2. Ufi fa'alautele ili

① Fa'aumi le ufi muamua o le pamu sikulima i le 40cm, ma fa'apipi'i se ili fa'afefe e tutusa le lautele ma le ili i totonu.
② O lo'o teuina le ili muamua o le pamu sikulima, ma o lo'o pulea le ili o le axial e se isi sapalai eletise.A maeʻa ona amata le pamu faʻamalo faʻamalo O loʻo tamoʻe le ili faʻafefe axial, ma tape le ili faʻafefe axial 30 minute pe a maeʻa le taofi, ina ia mafai e le afi autu ona maua se vai malulu lava.

3. Fa'asusu vai o le pusa

①O le atigi o le pamu sikulima e faʻaaogaina ai se fausaga gaogao ma ni laupepa se lua o le mafiafia o le puipui, lea e taʻua o se peleue malulu vai, ma o loʻo faʻapipiʻi i totonu o le vai, o le auala autu lea e faʻafefe ai le vevela.
②O le fa'afefe o le vai o se auala masani: o le peleue fa'amalo vai o le pamu sikulima fa'amalo e pasia le vai fa'afefeteina, lea e mafai ona o'o atu i le fa'amoemoe o le vai fa'amafanafana le pusa ma fa'amama ai le vai i le rotor afi.E le gata i lea, e mafai ona pasia le vai malulu i totonu o le rotor afi e faʻateleina ai le ola tautua o le rotor afi ma maua ai le vai malulu.
③ Talu ai o le rotor o le pamu sikulima e leai se gaʻo e auai i le faagasologa atoa o le gaioiga, o le vevela na gaosia i le taimi o le taotoga e le mafai ona aveesea e le gaʻo.Talu ai e leai se faiga faʻapipiʻi i totonu, o le vevela o le paipa faʻafefe e maualuga.Afai e le lelei le aafiaga malulu vai, o le a mafua ai le deformation o le sikulima vacuum afi afi rotor ma casing, lea o le a aafia ai aafiaga vacuuming.E mafai ona toe fa'aaogaina pe a fo'ia.Afai ei ai le maualuga o le vevela mo se taimi umi, e tatau ona gauai atu i ai ma e tatau ona maua le aufaigaluega faʻapitoa mo le tausiga.

Faʻamatalaga o le puletaofia】: O mea o loʻo i totonu o le tusiga e mai le fesoʻotaʻiga, o le puletaofia e a le tusitala muamua, pe a iai se solitulafono, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi matou e tape


Taimi meli: Tes-17-2022