Velkommen til vores hjemmesider!

Hvad er en vakuumudsigtsport?Læs alt om det i én artikel

En viewport er en vindueskomponent monteret på væggen af ​​et vakuumkammer, hvorigennem forskellige lys og elektromagnetiske bølger, såsom ultraviolet, synlig og infrarød, kan transmitteres.I vakuumapplikationer er det ofte nødvendigt at se det indre af vakuumkammeret gennem vinduet eller at bruge det som et optisk testvindue.KF, ISO og CF flangevinduer i glas og coatede materialer til vakuumsystemer, herunder: kvarts, Kodial borosilikatglas, safir og andre ædle materialer.

Afhængigt af typen af ​​tætning kan visningsportene i vakuumudstyr opdeles i aftagelige og ikke-aftagelige typer.

Den aftagelige forbindelsestype bruges generelt til høj- og lavvakuumsystemer.Til lave vakuumkrav kan transparente plexiglaspaneler bruges i stedet for glaspaneler.

Den ikke-aftagelige type bruges generelt i ultrahøjvakuumsystemer.Det er generelt nødvendigt at modstå højtemperaturbagning på 300 ℃ til 450 ℃.Der anvendes forkert tætning af iltfri kobber og glas med høj ledningsevne eller matchet tætning af skrøbeligt og glas.

Optisk glas eller kvartsglas vil blive brugt til viewporten, der transmitterer lys.Følgende er nogle af de almindeligt anvendte materialer til optiske visningsporte.

cdscsd

For viewport, der bruges på noget høj- eller lavtemperaturudstyr, bør temperaturanvendelsesområdet for tætningsstrukturen også tages i betragtning.

dsv

Ud over ovennævnte kvartsglasudsigtsport kan vi også levere borosilikatglasudsigtsport, safirudsigtsport og K9 glasudsigtsport.


Indlægstid: Sep-02-2022