Velkommen til vores hjemmesider!

Årsager til høj temperatur af skruevakuumpumpe og køleforanstaltninger

1. Antallet af blæserblade er lille, og den genererede luftmængde er lille.
2. Ventilatorhastigheden er lav, vindtrykket og luftmængden er lille.
3. Motoren har høj effekt og høj strøm, hvilket resulterer i høj temperatur.
4. Støv og olie er fastgjort til motoren, hvilket reducerer varmeafledningsevnen og forårsager høj temperatur på udstyret.det
5. Spændingen på samleskinnen, hvor motoren er placeret, er 380V.På grund af kabelspændingsfaldet og ujævn belastningsfordeling er den faktiske spænding på motoren kun 365V.Den lave spænding resulterer i en stor driftsstrøm.

Skrue vakuumpumpe køleforanstaltninger

Kølingen af ​​skruevakuumpumpen er hovedsageligt for den høje temperatur under brugen af ​​skruevakuumpumpen.Opstår den høje temperatur i løbet af kort tid, er det ikke et stort problem, men man skal være opmærksom nok på den høje temperatur i lang tid.Langsigtede høje temperaturforhold vil forårsage skade på alle dele af skruevakuumpumpen og endda få motoren til at blive skrottet i alvorlige tilfælde.Lad os tage et kig på de specifikke metoder:

1. Hold motoren ren og ryddelig, fjern snavset på motoren i tide, og forbedre skruevakuumpumpens varmeafledningskapacitet.
2. Forlænget ventilatordæksel

① Forlæng det originale ventilatordæksel på skruevakuumpumpen med 40 cm, og installer en aksialflowventilator med samme diameter som ventilatoren indeni.
② Skruvakuumpumpens originale blæser bevares, og aksialflowventilatoren styres af en anden strømforsyning.Efter at skruevakuumpumpen starter Aksialventilatoren kører, og aksialflowventilatoren slukkes 30 minutter efter stop, så hovedmotoren kan opnå tilstrækkelig vandkøling

3. Vandkøling af kabinettet

①Skruens vakuumpumpes skal vedtager en hul struktur med to lags vægtykkelse, som kaldes en vandkølende kappe, og kølevæsken er indlejret i den, som er den vigtigste varmeafledningskanal.
②Vandkøling er en almindelig metode: skruevakuumpumpens vandkølekappe passerer kølende cirkulerende vand, som kan nå det formål at vandkøle huset og dermed vandkøle motorrotoren.Derudover kan kølevand ledes inde i motorrotoren for at øge motorrotorens levetid og opnå en vandkølende effekt.
③ Da skruevakuumpumpens rotor ikke har noget fedt til at deltage i hele driftsprocessen, kan den varme, der genereres under driften, ikke fjernes af fedtet.Fordi der ikke er nogen intern kompressionsproces, er temperaturen på udstødningsrøret høj.Hvis vandkølingseffekten ikke er god, vil det forårsage deformation af skruevakuumpumpens motorrotor og kappe, hvilket vil påvirke vakuumeffekten.Det kan tages i brug igen, hvis det løses.Hvis der er høj temperatur i længere tid, skal man være opmærksom på det, og der bør findes professionelt personale til vedligeholdelse.

Copyrighterklæring】: Indholdet af artiklen er fra netværket, ophavsretten tilhører den oprindelige forfatter, hvis der er nogen krænkelse, kontakt os venligst for at slette


Indlægstid: 17. december 2022